Tidsbokning

Förebygga skador/smärta
Även om Du inte har ont just nu, eller bara har lite ont, kan det vara bra att låta sig undersökas och behandlas för att förebygga framtida problem. Symtom utvecklas ofta under lång tid, och ju tidigare Du får hjälp desto större är chansen att bli helt besvärsfri. Du är också välkommen att ringa för rådfrågning och mer information.

Bråttom?
Har du akuta besvär kan du som regel komma samma dag. Annars får du vanligen en tid inom några dagar. Efter behandlingen brukar jag boka ett första återbesök ungefär tre dagar senare. Ett besök inklusive behandling tar cirka 30–45 minuter.

Bokning
Du bokar enklast en tid via Bokadirekt.
När du genomfört bokningen så får du en bekräftelse via e-post, ser du inget mejl i din inkorg så se gärna efter så att det inte hamnat i skräpposten. Investeringskostnaden för ett besök är 750 kronor.
Det går även bra att boka en tid via e-post eller telefon, du hittar kontaktuppgifterna lite längre ned på sidan.

Avbokning
Om du måste avboka eller önska omboka en tid, vänligen gör detta senast 24 timmar innan den aktuella tiden. I annat fall debiteras du ordinarie pris för det uteblivna besöket.

Betalningsmetod
I dagsläget är det enbart möjligt att betala via Swish eller kontanter.

Hitta hit
Vi finns på Bygatan 13 i Borlänge. Det finns 3 stycken parkeringsplatser med motorvärmaruttag utanför mottagningen nr.17 20 och 21.

Kreativ_Hälsa_logotype_green2
E-post:
info@kreativhalsa.nu
Tel:
070-791 55 30

Hjärtligt välkommen!